Everything for me and my

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Leniví na zľavy?

Každé vozidlo, ktoré má pridelené evidenčné číslo musí mať podľa zákona Povinné zmluvné poistenie. Takže, jeho majiteľ ho síce uzatvoriť musí, ale môže pritom ušetriť!
Keby sa dalo, sám internet by už dávno požiadal o adekvátne odôvodnenie každého vyjadrenia, ktoré obsahuje predponu naj. Najlacnejšie, najvýhodnejšie, najlepšie.... čo sa týka povinného zmluvného poistenia, platí táto zásada dvojnásobne. Pracujem pre komerčné poisťovne a teda viem, že "naj" podľa reklamy a aj konečnej ceny online uzatvoreného poistenia, nie je práve to najnižšie na trhu. Nielen čo sa týka výšky poistného ale aj rôznych výhod, ktoré poisťovne zadarmo ponúkajú k produktu. Lenže ľudia sú lenivý aj na to, aby si ušetrili. Mávnu nad 10 eurami rukou s odôvodnením, že to ich už z biedy nevytrhne a nechcú mať zbytočné "papierovačky". Tie však spočívajú v zhruba troch podpisoch na mieste, alebo jedného eura na poštovné. Informovať sa o cene na povinné zmluvné poistenie môžte u mňa aj tu...a stojí Vás to len pár minút.

Naozaj najvýhodnejšie poistenie | stály odkaz

Komentáre

  1. PZP
    Takže koľko a u koho?
    Auto Hyundai i30, 80 KW, 1,4 ccm, 1750 kg, bežné použitie, viac ako 10 rokov bez nehody, muž 40, Levice.
    publikované: 09.11.2012 13:37:15 | autor: sluzobnicek (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014